hirdetés

A maximális védelmet nyújtó biztonsági ajtó egy olyan masszív szerkezet, amely az ajtólap-ajtótok-zár együttesével szavatolja a biztonságot. A minőségi kivitelezésnek és betörésbiztos szerkezetnek köszönhetően Ön és családja nyugodt lehet otthona védelme felől.

Betörésvédelmi ajtóval távol tarthatja ingatlanától mindazokat, akiket Ön nem szívesen látna a küszöbén átlépve. Az acéllemezzel megerősített belső szerkezet, a körkörös zártszelvényű tok és a többféle, fix vagy mobil csapozattal rendelkező zárak hatékony védelmet kínálnak.

A biztonsági bejárati ajtó tulajdonságai

A 100%-ban magyar terméket már több mint 50.000 háztartásban választották. Nem csak a teljes körű, 10 éves garancia, hanem a kiváló minőség és a magas szakértelem is hozzájárul a biztonsági ajtók népszerűségéhez. A gyártó az ügyfelek valós igényeire helyezi a hangsúlyt, ezért egyedi méretben és több mint 100-féle színből választható az ajtó színe. Nagy a mozgástér az ajtó mintázatában is.

A mart minták mellett különféle üvegvariációk közül is választhatunk. Az üvegbetétek és bevilágító ablakok is biztonsági üvegből készülnek, míg a gazdag kilincs választékot is a stílusos megjelenés és magas minőség jellemzi. Ajtajának méretét, színét, egész megjelenését Ön szabhatja meg! Teheti mindezt úgy, hogy az elegáns, modern megjelenés miatt a biztonsági faktorok terén sem kell kompromisszumot kötnie.

Aki inkább a szemének hisz

Ha elvesznénk a bőséges kínálatban és a sokféle kivitelezési lehetőségben, segítségünkre lehet az Ajtótervező Program a Nívónál. Használatával képet kaphatunk leendő ajtónk kinézetéről. Akit a személyes megtekintés győz meg, annak lehetősége van a cég bemutatótermeiben is tájékozódni.

Az érdeklődők a nagytarcsai mellett immár Debrecenben, a Park Centerben található bemutatóteremben is megtekinthetik a nyílászárókat. Érdemes minél hamarabb felkeresni a debreceni üzletet, hiszen nyitási akciókkal várják a leendő ügyfeleket. Az aktuális akciókról a cég honlapján is informálódhatunk, illetve telefonon, e-mailen is kérhetünk árajánlatot.

Ha most rendel biztonsági ajtót

Ön most rendelés esetén nem csak a tökéletes biztonságot nyújtó bejárati ajtóhoz juthat hozzá, hanem számos ajándékot is kap. A helyszíni, szakemberek által végzett felmérési munka díjmentes, ahogy a kiszállításért sem kell külön fizetnie. A beépítési munkát követően a cég emberei a végső takarítást is vállalják, igény szerint pedig a régi ajtó elszállításról is gondoskodnak.

Az ajándékok közé tartozik az optikai kitekintő, amellyel minden esetben meggyőződhet arról, hogy kinek nyitna ajtót. Az ajtóhoz most öt garnitúra kulcs jár, és egy belső gombfordító is beszerelésre kerül, hogy belülről ne kelljen a kulccsal vesződni.