hirdetés

Halad a Népszabadságot megvásárló, majd megszüntető új médiabirodalom átalakítása. Tartalomfejlesztési igazgatóságot hozott létre ugyanis a dr. Liszkay Gábor vezette médiabirodalom, amely a kiadott médiatermékek irányítását és felügyeletét látja majd el.

pusztai zsuzsa , liszkay g‡bor , nyerges attila , simicska lajosA Mediaworks új stratégiájának megfelelően strukturálisan is átalakul a társaság működése, ez a mostani az átalakítás első lépése.

Liszkay Gábor elnök-vezérigazgató a terület vezetőjévé Csermely Pétert nevezte ki, aki ezzel a Mediaworks tartalomfejlesztési vezérigazgató-helyettese lett. Csermely régi motoros és jó szakember. A köztévében is ő volt az egyetlen olyan vezető az első Fidesz-kormányban, aki értette is, mi az újságírás. Korrekt kolléga volt.

Csermely Péter helyettese Pauska Zsolt lesz tartalomfejlesztési igazgatóként, a sportüzletág-igazgató tisztségét pedig Ballai Attila tölti majd be.

Persze volt idő, amikor Liszkay épp Simicskának építette fel a médiabirodalmat, és azt is tökéletesen csinálta. Azóta azonban már másokkal barátkozik a legendás ügyvéd.