hirdetés

Hajrá Coca-Cola
2019-08-05 23:21

Ömlik a Coca-colára a gyűlölködő, ostoba homofóbia. Köztük a leghangosabb Boldog István, aki azért nem akar inni több Coca-Colát, mert a cég szerint a homoszexuális alapú szerelem egyenrangú a heteroszexuálissal. Természetesen követő is vannak a Coca-Colát gyűlölőknek az ex Fradista, ma már a HírTV majdnem tévése, a Nézőpont Intézet oszlopos tagja is leszámolt az amerikai, imperialista, kapitalista üdítőitalos céggel.

 

A BKK ugyan magyarázkodik, a kormánypropaganda pedig erősen támad és trollkodik.

A Coca Cola azonban frappáns választ adott. A szeretet mindenek felett.

Hiszünk abban, hogy mindannyian egyenlőek vagyunk, függetlenül a nemzetiségtől, vallástól, nemtől, életkortól, etnikai származástól, beszélt nyelvtől, hobbiktól és véleményektől. Hiszünk abban, hogy mind a hetero-, mind a homoszexuálisoknak joga van azt a személyt és úgy szeretni, ahogy nekik a legjobb. Reklámjainkban, posztjainkban, üzeneteinkben kifejezzük az általunk képviselt elveket, így az emberek egyenlőségébe vetett hitünket. Azt gondoljuk, hogy egy olyan világban, amely ezeken az értékeken alapul, mindenki felszabadultan, boldogan élhet. A szeretethez, szerelemhez való jog mindenkié.

Ezt a kampányunkat városszerte kihelyezett plakátokkal kísérjük. A háromféle plakáton egy-egy Coca-Colát ivó pár szerepel – hetero- és homoszexuális párok egyaránt. Ezzel valóban szeretnénk üzenetet közvetíteni: a hitünket abban, hogy mindenkinek joga van a szeretetre, szerelemre; hogy a szerelem érzése ugyanaz (#loveislove). Sok reklám – nemcsak a Coca-Coláé – esetében megoszlik az emberek véleménye: van, akinek tetszik, és van, akinek nem.  Természetesen tiszteletben tartjuk, ha másoknak eltér a véleménye a miénktől.