hirdetés

Pont került Gáspár Győző csaknem négy éve húzódó NAV-os bűntető ügyére. Győzike megússza a bíróságra járkálást és a dutyit is. Az énekes úgy tűnik ártatlan.

győzikeA showman ugyanis az adóhatóság legfrissebb döntése szerint mégsem sikkasztotta el édesapja cégének a pénzét. A hatóság ezen a héten kézhez vett döntése szerint adót sem csalt.

A Romantic frontembere ellen ismét költségvetési csalás és sikkasztás miatt nyomoz a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, mint azt mi is megírtuk tavaly húsvétkor házkutatást is tartottak vidéki otthonában. Többek közt azzal vádolták Győzikét, hogy az édesapja érdekkörébe tartozó egyik cég számlájáról 50 millió forintot vett ki, majd nem adózott utána. Most kiderült, a vádak nem állták meg a helyüket, ami azt is jelenti, hogy az időközben sikkasztás miatt is indult büntetőeljárást ebben a bűncselekményben meg kell szüntetni.

Ennyi megaláztatás és bántás után végre győzött az igazság. Most mindenki megtudja, hogy én tényleg nem vagyok bűnöző, nem tettem semmi rosszat – mondta a showman.