hirdetés

Jól kezdődik az új esztendő év Gáspár Győző számára, mert ha minden a tervei szerint alakul, akkor hamarosan visszakaphatja mindazt, amit tavaly a hatóság emberei lefoglaltak tőle.
zuschlag-győzikeMint arról lapunk már beszámolt, Gáspár Győzőtől és családjától készpénzt, arany ékszereket, valamint értékes bútorokat és berendezési tárgyakat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai tavaly. A Romantic frontembere ellen egy közigazgatási, valamint egy büntetőper indult, előbbi azért, mert azzal gyanúsították, hogy több mint 50 millió forintot emelt le egy román cég számlájáról, majd ezután nem adózott. Húsvétkor az ügy miatt kommandósok kopogtattak a showman ajtaján, 700 ezer forint körüli összeget vittek el a házból, majd nyáron közel 200 milliót egy budapesti széfből.

Gyötrelmes harc után, december elején a Kúria hatályon kívül helyezte az első fokon eljáró bíróság ítéletét, és új eljárás lefolytatására kötelezte az adóhatóságot. Akkor azt nyilakozta lapunknak Győzike jogi képviselője, dr. Szilágyi Roland, hogy a család vissza szeretné kapni lefoglalt tárgyait. Most a főügyészség ismét elrendelte, hogy a NAV Észak-magyarországi Bűnügyi Igazgatósága soron kívül hozzon döntést a lefoglalás megszüntetéséről. Vagyis elhárult minden akadály, hogy Győzikéék hozzájussanak értékeikhez.

A NAV közölte, hogy folyamatban lévő ügyről, konkrét személyre és cégre vonatkozóan nem áll módunkban információt adni.
A showman boldog, mert szerinte végre ország-világ megtudhatja, hogy ártatlan, s hamarosan visszakapja tárgyait.

Sosem felejtem el azt a napot, amikor ránk törtek a kommandósok. Azóta tönkrement az életem, csak Bea tartja bennem a lelket, de most végre kiderül, hogy ártatlan vagyok, nekem volt igazam. Mindenki elítélt, megfenyegettek, bántottak, de én tudtam, hogy egyszer kiderül az igazam – magyarázta Gáspár.

Egy-két héten belül a döntésnek meg kell születnie, ezt várjuk – nyilatkozta  dr. Szilágyi Roland.
Győzike úgy döntött, hogy Bea asszonnyal, valamint lányaikkal, Evelinnel és Virággal maguk mögött hagyják a problémákat, és Törökországba utaztak. Ott ünnepelték a szilvesztert, valamint Győző születésnapját is, csak tegnap érkeztek vissza a telelésből.