hirdetés

Győzike oltári cirkuszt fog csinálni, ha elmerik árverezni az ingóságait. A showman küzd és csak most jött rá, hogy a NAV őt nem igazán kedveli. Győző adótartozása igen nagy.
győzike gáspár showA Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatóság folyószámla-kezelési és végrehajtási igazgatóhelyettese december 7-ére ingóárverést tűzött ki Győzike értékeire.

Nagyjából 10 millió forint értékben foglaltak le a Gáspár család otthonában ingóságokat, amelyekre bárki licitálhat majd a fenti időpontban.

Úgy érzem, hogy valaki nagyon rosszat akar nekem és a családomnak! Feltételezem, hogy személyes bosszú állhat a háttérben, ezért fajultak idáig a dolgok – mondta el a Színes Ásznak Győző, akinek nem kevesebb, mint 40 millió forintnyi tartozásért kell felelnie.

A lefoglalt értékek között szerepel Győzőék teljes gépesített konyhabútora, amelynek értéke közel 1,5 millió forint, valamint jakuzzijuk, bárszekrényük és ülőgarnitúrájuk is.

A showman ellen ha vádat emelnek, s elítélik, na akkor lesz igazán bajban, mert egyszer már elítélték adócsalás miatt és ez nem jó ómen. Persze abban Győzikének igaza van, hogy rászálltak. Kérdés celeb ismerősével Berki Krisztiánnal ezt miért nem csínálja a NAV?