hirdetés

Brutálisan luxus és gyönyörű jachtja van az OTP vezérének, az MLSZ elnökének, Csányi Sándornak, illetve a családjának. A Mashua Bluu nevű 99 láb, azaz 30 méter hosszú, 55 tonnás katamarán pazarul néz ki, és méregdrágán lehet bérbe venni. Egy hétre minimum 15 milliót kell érte fizetni.

mashua blue

A bankvezér luxushajója álomszép. A három kabinból és egy nagy lakosztályból álló, a négytagú legénység mellett legfeljebb 8 utas szállítására alkalmas jacht ki is bérelhető, több ezzel foglalkozó weboldalon keresztül is, amely a Földközi tenger nyugati részét járja, általában Ibiza és a Baleár-szigetek környékén.

A luxuskatamarán természetesen légkondicionált, fedélzeti jakuzzival is felszerelték, ezenkívül található rajta 2 tengeri kajak, 10 maszkos-pipás búvárfelszerelés, vízisí, palackos búvárfelszerelés, wakeboard és horgászbot is.

A hajóbérlő oldalak „szuperjacht”-ként és „luxuscharterjacht”-ként említik a megrendelő igényei szerint 2009-ben épített, majd 2011-ben és idén is felújított járművet.

A nagy lakosztály tényleg nagy, a hajóhoz képest is.

Ha valaki ki akarja béreli az MLSZ-elnök családjához tartozó luxusjachtot, annak most a nyári szezonban heti 55 ezer eurót, azaz 17 millió 200 ezer forintot, a főszezonban azonban már 65 ezer eurót, vagyis 20 millió 300 ezer forintot kell fizetnie.

(Forrás, fotó: 444.hu)