hirdetés

Gyermekeket erőszakolt, majd prostiként dolgoztatta őket egy 26 éves hajdúhadházi férfi. A gyermekrabszolga-kereskedő bukását a vasutasok okozták, hisz az  egyik 14 éves tini megszökött, és a gyermekrabszolga-tartó férfi kileste, és fél év múlva lecsapott a kislányra a debreceni vasútállomáson. A tini lányokat megerőszakoló és futtató brutális férfi ügyében vádemeléssel zárult a nyomozás.

rendőrség

Egy 14 éves kislányt 2010 októbere, egy másikat 2013 áprilisa óta tartott hajdúhadházi lakásába zárva egy most 26 éves férfi. A lányokat a vádirat szerint bántalmazta és megerőszakolta őket, illetve arra kényszerítette, hogy prostituáltként dolgozzanak Debrecenben. A pénzt pedig simán elvette tőlük.

Az egyik gyerekrabszolga 2014. májusában megszökött a brutális férfitól, de december 30-án véletlenül újra összetalálkozott a férfival a debreceni Nagyállomáson. A férfi arra akarta kényszeríteni, hogy menjen vele vissza Hajdúhadházára, de az ellenőrök rászóltak a huszonéves férfira, hisz veszekedés, kiabálás, civakodás is volt, s ez a vasutasoknak gyanús lett, így a kislány el tudott menekülni.

Ezt követően született feljelentés az ügyben, a férfit pedig június 2-án fogták el Hajdúhadházon. Két nap múlva előzetes letartóztatásba került, a nyomozás pedig személyi szabadság megsértése, szexuális visszaélés és kerítés miatt a napokban zárult le. A rendőrség az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek.

Azt nem tudni, hogy a két kislánnyal mi történt a továbbiakban.