hirdetés

Kikapott a bajnokcsapat és elvesztette elsőségét. Nagy meglepetésre a tavaly még a bennmaradásért élet-halál harcot vívó angyalföldi csapat a Vasas a Groupama Arénában győzött.

fradi 2

A hazai vereség után a Ferencváros lekerült a tabella éléről. Sőt már az Újpest FC is a nyakában lohol. Az azonban sokakat meglepett, hogy a Fradit épp a Vasas előzi meg és taszítja le az első helyről a tabellán. A Fradinak az idény a BL-ben mondhatni pocsékul indult. A bajnokságban azonban Thomas doll mester fiai szárnyaltak, eddig. A zöld-fehérek szakvezetője a klub honlapján mondta el a gondolatait, s szerinte nincs semmi baj.

– Ilyen meccset még nem éltem át edzői karrierem során! Három mérkőzésre való helyzetünk volt, mégis vereséget szenvedtünk. Nagyon sokat dolgoztak a fiúk, bátran, támadó szellemben játszottunk, de nem tudtuk belőni a lehetőségeinket, a kapu előtt hiányzott az igazán gólra törő mentalitás. Nagyon nagy kár ezért a meccsért, mert 2-3 góllal vezetnünk kellett volna, ehelyett a 89. percben kaptunk egy gólt, olyan meccset elveszítve, amit nem szabadna. Hullámvölgyről szó sincs, két hete rég nem látott szép játékot nyújtottunk, és ma is jó futballt játszottunk – viszont épp ez a jó játék teszi igazán fájóvá a mai vereséget – mondta Thomas Doll a fradi.hu-nak.

A sport azonban ilyen, a legjobbak is kikapnak, s épp ezért szép is egyben.