hirdetés

Indítványozzák az előzetesét annak a két gyilkossággal gyanúsított férfinak, akik végezhettek az egy hete eltűnt izraeli férfival nemrég Tiszakécskén. Mint ismeretes, egy halott férfi holttestére bukkant a rendőrség szombat este egy tiszakécskei házban. Gyilkosok végeztek brutális módon az áldozattal, aki a múlt hét csütörtök óta keresett 40 éves izraeli egyetemista volt. Azt, hogy miért kellett meghalnia a fiatal külföldinek, nem tudni. A két gyanúsított, egy 21 éves kocséri és egy 19 éves lakiteleki férfi egyelőre tagad mindent.

megölt izraeli egyetemista

A Bács-Kiskun megyei rendőrök már kihallgatták, majd őrizetbe vették azt a két férfit, aki alaposan gyanúsítható a fiatal izraeli egyetemista megülésével. A 21 éves kocsári és 19 éves lakiteleki gyanúsított mindent tagad. Azt, hogy miért ölték meg a 40 éves külföldit, nem tudni de feltehetőleg rablógyilkosság történhetett.

A Jerusalem Post és a Haaretz is hírt adott vasárnap reggel arról, hogy megtalálták annak a 40 éves izraeli férfinak a holttestét, akit egy hete láttak utoljára Tiszakécskén. Az izraeli külügyminisztérium is megerősítette az információt. Gross Ofir orvosmérnöki tanulmányait befejezve, turistaként érkezett Magyarországra, azonban múlt csütörtök óta nyoma veszett, utoljára egy étteremben látták. A Times of Israel szerint a férfi szülei már úton vannak Magyarországra, hogy azonosítsák fiuk holttestét.