hirdetés

Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy lezárult a Körmend profi férfi-kosárlabdacsapatánál a belső vizsgálat, amely a kupagyőzelem estéjén történt állítólagos ütés körülményeit volt hivatott feltárni.

körmend-vsanépe

Mint arról az Esti Újság is beszámolt, a Körmend férfi kosarasai ismét Magyar Kupát nyertek, aminek mindenki örült Körmenden és azon túl is. Az esemény utáni ünneplésen szurkolók, sportolók és sportvezetők önfeledten mulattak. Az egyik szurkoló hölgy azonban az örömben némiképp szemrehányóan azon értetlenségének adott hangot, hogy miért a külföldi játékosok játszanak többet a parketten, miért nem a hős magyarokra épít a sportvezetés. Nos, itt szó szót követett, és ekkor járt el a keze Déry Csaba sportigazgatónak, és vágta arcon a hölgy szurkolót. Hogy kinek volt igaza, nem tisztünk eldönteni, de az tény, hogy nőre nem emelünk kezet. S ebben hibázott Déry.

Az eset nyomán a klub vezetése úgy döntött, hogy Déri Csabát azonnali hatállyal visszahívja, és felmenti sportigazgatói állásából. Egyúttal ezen feladat ellátásával Hencsey Tamást, a csapat erőnléti és másodedzőjét bízza meg – közölte Zsebe Ferenc ügyvezető igazgató.