hirdetés

Ismét pár óra alatt elfogyott a pályázati pénz a hűtőcserékre. Reggel 8 óra óta lehetett pályázni a dél-alföldi régióban. Így sokan nem kaphatnak támogatást.

hűtőcsere program-cst

A régióban több mint 7500 pályázó jelentkezett az ügyfélkapun keresztül az Otthon Melege Program keretében meghirdetett  háztartási nagygépek (hűtő- és fagyasztóberendezések) energiamegtakarítást eredményező cseréjére. A rendelkezésre álló forrás kimerülése miatt a nyugdíjas és a nagycsaládos természetes személyek július 11-én 10 óráig nyújthatnak be a pályázatot – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).

A nagy érdeklődésre való tekintettel a pályázat valamennyi nagykorú természetes személynek elérhető lesz a régióban július 13-án 8 órától. Július 13-án 10 órától a pályázatok benyújtását határozatlan időre felfüggesztik majd.

A Pályázati Útmutatóban meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig részesülhetnek támogatásban. A benyújtott pályázatokkal kapcsolatos kommunikáció a pályázati portálon keresztül lehetséges – közölte a tárca.