hirdetés

Fridi műsorában már majdnem sírt a nehéz gyermekkort megélő ex-Fradi-vezér. Kiderült, nem adakozik, hisz neki sem adakoznak. Most pedig attól hangos a média, hogy adásonként kétszázezret keres a budapesti majdnem Playboy, de inkább Győzike 2. Mindez jó hír azoknak, akiknek tartozik Berki. Állítólag van a múltjából pár adósság. No meg jó hír a NAV-nak is, hisz Krisztián fizetéséből majd le lehet vonni az esetleges egyéb tartózásokat is.

Mr és Mrs - A Sztárpárshow

Közel a duplájára emelkedett Berki Krisztián fizetése. Míg tavaly 100 ezret kapott, idén már közel 200 ezret tehet zsebre adásonként az Édes Élet sokat foglalkoztatott szereplője. Ez pedig nem kevés, hiszen Magyarországon jelenleg az átlagkereset havonta 243 ezer forint. Persze, ha azt nézzük, hogy ennyi pénzért hülyét kell magunkból csinálni folyamatosan, ha emiatt semmi magánéletünk, semmi nyugink, mondhatni, semmink sincsen, hát akkor összességében ez az összeg igencsak olcsó János-gázsi.

A Blikk szerint, míg az előző szériában 100 ezer forintot tehetett zsebre, addig idén már 160-200 ezer forint körüli fizetést kap adásonként – tudta meg a Blikk egy a neve elhallgatását kérő informátortól, aki akár Berki is lehet. A fizetésemelés feltehetően annak köszönhető, hogy visszatért a műsorba Berki gyermekének anyja, Pamela, a nézők pedig kíváncsiak a velük történő eseményekre. Így a belsős infó és a Blikk matematikusai szerint hetente 5 napot van képernyőn Berki, ezért, ha naponta hazaviszi a bruttó 200 ezres fizetését, akkor havi szinten bruttó 4 millió forintot kereshet meg ezzel a műsorral. Ne feledjük azonban, hogy Berki például a FEM 3 Café műsorában is feltűnik. Szóval Berki ezek szerint tele van.

Magyarországon az átlagfizetés havonta bruttó 243 ezer forint körül mozog. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint idén augusztusban 5,4 százalékkal magasabbak voltak a havi átlagkeresetek, mint egy évvel korábban. A legtöbbet a pénzügyi biztosítási szektorban dolgozók vihetik haza, itt az átlagkereset idén augusztusban 455 ezer forint volt. A mezőgazdaságban 5,3, az építőiparban 6,3 százalékkal nagyobb volt az átlagkereset, mint tavaly augusztusban, ez 183, illetve 192 ezer forint bruttót jelentett. Az ipari átlagkereset 258 ezer forint volt, a kereskedelemben 222, a szálláshely-szolgáltatás és vendéglátás területén csak 161 ezer forint volt a bruttó kereset, az infokommunikációs szektorban viszont elérte a 443 ezer forintot.