hirdetés

A rendőrség elfogta a Turay Ida Színház tagjának a gyilkosát, akit egy autótolvaj ölt meg, miközben a fiatal nő autóját megpróbálta ellopni. Az ügy érdekessége, hogy a tolvaj és gyilkos szintén művész, amin még a Pest megyei rendőrök is megdöbbentek. A férfi ismert hegedűs és zongorista volt, de valami történhetett vele.

gödöllői autórabló gyilkos

A gödöllői Sz. Lajos, zenész-hegedűművész volt az az autótolvaj, aki miatt meghalt  a Turay Ida Színház fiatal, tehetséges munkatársa. A férfi az egyik videomegosztó csatornán több felvételen is szerepel, de most bekerült a rendőrségi nyilvántartásba is. A művészből lett autótolvaj egy isaszegi sörözőben került rendőrkézre. A gyanú szerint a 35 éves férfi el akarta vinni a sértett autóját, rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás ellene.

A rendőrségi tájékoztatás szerint egy 24 éves gödöllői nő csütörtökön késő este állt meg az autójával a háza előtt, majd kiszállt a kocsijából, hogy a kaput kinyissa. Ekkor a férfi beült az autóba, és megpróbált elhajtani a helyszínről. A sértett ezt meg akarta akadályozni, azonban az autó az út melletti árokba sodródott, maga alá temetve a sértettet. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.  A gyanú szerint a férfi ezt követőn kiszállt az autóból, majd elmenekült a helyszínről.

A gyanúsítottat előállították a Gödöllői Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták és kezdeményezik az előzetes letartóztatást, amit minden bizonnyal el is rendel a bíróság.

Az áldozat a Turay Ida Színház munkatársa volt, a rabló pedig zenész, hegedűművész, az egyik videomegosztó csatornán több felvételen szerepel.

(Fotó: nlcafé)