hirdetés

Elfogták a nyírbátori késelőt. A gyanúsított mellkason szúrta a biztonsági őrt, amikor az lopáson érte és megpróbálta megakadályozni, hogy elmeneküljön.

nyirbatori-keseloNyírbátor közelében egy telephelyen, a biztonsági őr lopás közben ért tetten egy férfit, aki – amikor az menekülés közben megpróbálta visszatartani – kést rántott és mellkason szúrta 2016. június 27-én 17 óra körül. A sérült férfit a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes állapotban vitték kórházba.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai rövidesen azonosították, a körzeti megbízottak pedig három órán belül elfogták a közelben bujkáló feltételezett tettest. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság P. József 48 éves nyírbátori lakost emberölés kísérlet megalapozott gyanújával őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását, amit az illetékes ügyészség indítványára a bíróság elrendelt és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezett büntetőeljárás iratait vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.