hirdetés

Szünni nem akaró menekült roham. Egyre több bevándorló érkezik az Unióba így Magyarországra is. Pénteken 901, szombaton 1009, vasárnap 948 volt az elfogottak száma, a legtöbb határsértőt mindhárom nap Csongrád megye déli részén fogták el. Tény, hogy az idegen gyűlölet is az egekbe szökött s már az újságírókat is verik a szélsőséges csoportok.

Menekült gyerekek Szeged

Összesen 2858 határsértőt fogtak el a rendőrök országszerte péntektől vasárnapig – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata.
A rendőrség honlapján olvasható összesítés szerint pénteken 901, szombaton 1009, vasárnap 948 volt az elfogottak száma. Két gyanúsított ellen embercsempészés, tíz emberrel szemben pedig közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.
A legtöbb határsértőt mindhárom nap Csongrád megye déli részén fogták el – közölte a megyei főkapitányság szóvivője.
Jászai Linda elmondta, vasárnap 788 embert, köztük 113 gyermeket tartóztattak föl, a legnagyobb csoport – 44 afgán, 10 szír és 2 eritreai állampolgár – délelőtt Mórahalom külterületén lépte át illegálisan a zöldhatárt.
A határsértők ellen idegenrendészeti eljárás indult.

Azaz nagyon úgy tűnik, hogyez a kerítés mondás olaj volt a tűzre. A helyzetet már nem nagyon lehet kezelni. ráadásul a gyülölködők is előkerültek, akik senkit sem kímélnek. Hol a menekülteket provokálják, és püfölik, hol az újságírókat verik el, mintahogy azt tették nemrég a Népszabadság fotóriporterével.

A kormány azon akcióterve is becsődölt, amellyel megakarták állítani a migránsok bejútását Magyarországra úgy tűnik a számokból. persze az is lehet, hogy ezt nem is akarták, mert valami más van a háttérben. Az tény a sok sok hisztink miatt pár tíz millió euro azaz súlyos plusz milliárdokat kapunk az Uniótól.