hirdetés

Úgy tűnik, a magyar válogatott szélsője, Dzsudzsák Balázs mégsem európai sztárcsapathoz vagy egy erős olasz csapatba, netán a német Bundesligába szerződik. Törökországból az Egyesült Arab Emírségeket választja. Dzsudzsák helyzete nehéz volt, hisz a török Bursaspor el akarta adni igen drágán. Ennyi pénzt pedig csak az arab Al- Wahda adott a magyarért.

dzsudzsák-orbán

A jól értesültnek mondott UAE Football már az Eb előtt tényként közölte, hogy a magyar játékos az Al-Wahdához szerződik. Persze ezen sok magyar drukker és szakember csak mosolygott. Azonban hiába sikerült remekül az Eb, Dzsudzsák panaszkodott, hogy a torna ennek ellenére nem hozta meg az áttörést, nincs annyi érdeklődő iránta, mint azt várta.

Bár sokáig a Bundesligás Schalke is érdeklődött, aztán a görög Olimpiakosz is, de közben makacsul tartották magukat az arab pletykák, és mivel a hírek szerint brutális fizetést kínáltak Dzsudzsáknak, és a Bursaspor is sokat akart nyerészkedni Dzsudzsákon, így egyre valószínűbb volt, hogy a magyar válogatott kapitánya újra sutba dobja az ambícióit, és a nagy zsetont választja.

A Bursaspornál megerősítették, hogy Dzsudzsák Balázst 3,5 millió euróért eladták, a magyar játékos pedig évi 3,3 millió eurót, azaz több mint egy milliárd forintot fog keresni új csapatában, az Al-Wahdában.