hirdetés

Dutyiba került egy budapesti madame, aki a belvárosban müködtette a szextanyát. A rendőrök gyanúja szerint és a lefoglalt bizonyítékok alapján a27 éves nő két 21, egy 19, egy 25 és egy 26 éves nőt futtatott a belvárosi lakásban.

 

Prostitúció elősegítése miatt őrizetbe vettek egy 27 éves nőt, aki a gyanú szerint egy budapesti belvárosi lakásban bordélyházat üzemeltetett – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A BRFK közlése szerint a 27 éves N. Adrienn – aki csütörtöki elfogásakor is bűnügyi felügyelet alatt állt egy hasonló bűncselekmény miatt – 2019 decemberétől bérelte azt az V. kerületi lakást, amelyben a gyanú szerint bordélyházat üzemeltetett.

Egy szexuális szolgáltatást hirdető internetes oldalra különböző fantázianeveken regisztrált két 21, egy 19, egy 25 és egy 26 éves nőt, akiknek találkozóit az oldalon megadott telefonszámokon ő szervezte meg. A prostituáltnak a szexuális szolgáltatásért kapott pénz felét, továbbá napi kétezer forintot kellett leadniuk – közölte a rendőrség.

A házkutatáson a nyomozók egyebek mellett szexuális segédeszközöket, valamint egy füzetet is találtak, amelyben N. Adrienn pontos kimutatást vezetett arról is, melyik prostituált mennyi pénzt keresett. A bérelt lakás mosókonyhájában egy bőröndben borítékokat találtak, amelyekben a lányok “fizetései” voltak előkészítve.

A bíróság a bordélyházat üzemeltető nőt előzetes letartóztatásba helyezte.