hirdetés

Elfogták a rendőrök az egyik Fradi drukkert, a három közül, akik letépték a kerületi önkormányzat épületéről a kitűzött szivárványos zászlót és azt fel is gyújtották. A különös hőstettről az okos huligánok fotót is készítettek, és ez lett a vesztük. Szerencsére az egy picike csoport a Fradiban és mi sajnáljuk , hogy ezzel a tettükkel ezen fiúk a Fradi táborra hoztak szégyent.  Kár, hogy bizonyos magukat Fradistának mondó embereket  ennyire magával ragadta az akutálpolitika, a zöld-fehér szív ugyanis nem erről szól.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást 2020. augusztus 15-én, mert a rendelkezésre álló adatok szerint egy csoport tagjai augusztus 14-én éjjel a Ferencvárosi Önkormányzat épületére kihelyezett zászlót letépték, majd azt magukkal vitték és elégették – olvasható a police.hu honlapján.

A ferencvárosi nyomozók az adatgyűjtések és kamerafelvételek alapján megkezdték az elkövetők felkutatását és a három férfi közül azonosították az egyik feltételezett elkövetőt.

A 30 éves K. Zsoltot a rendőrök 15 óra 55 perckor elfogták, a férfit a kerületi rendőrkapitányságon garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatják ki.

A rendőrök K. Zsolt ismeretlen társait jelenleg is keresik.

A ferencvárosi futballszurkolók egy picike és szerencsére nem komoly csoportja éjjel leszaggatta és a képek tanúsága szerint meg is gyújtotta a ferencvárosi városháza épületére kifüggesztett szivárványos zászlót. Tettükkel a Facebookon egy szurkolói csoportban közzétett fényképekkel büszkélkedtek el. „Ez a város…. Nem az a város… FERENCVÁROS !!!!!!!” – írták a bejegyzésben, amit azóta eltávolítottak.

Néhány órával később üzent a zászlótépőknek Baranyi Krisztina, a kerület polgármestere.

Rossz hírem van fiúk! Ez bizony az a város és az az ország – írta ki ugyancsak közösségi oldalára a politikus, és újra kitették a szivárványos zászlót.

( A.J)