hirdetés

Cukros, szaloncukros rendőrök lepték el Hajdúszoboszlót. Nem nem kell megijedni, nem a gyerekek után rohantak, hanem a felnőtteket vették górcső alá.  A helyi rendőrök közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartottak, amelynek során legfőképp az ittas vezetőkre vadásztak, de akinél minden rendben volt, az cukorkát kapott.

szaloncukros rendőrök-police.hu

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság munkatársai a jogsértések megelőzése érdekében 2015. december 23-án közúti ellenőrzést tartottak a rendőrkapitányság illetékességi területén. A rendőrök a 4. számú főúton, a Hajdúszoboszló irányába közlekedő gépjárművezetőkkel szemben alkoholszondát alkalmaztak. Azt a sofőrt, akinél az eredmény negatív lett – tekintettel a karácsonyi ünnepekre – a rendőrök szaloncukorral jutalmazták, amelyet a járművezetők meglepetéssel és örömmel fogadtak, majd az intézkedők boldog karácsonyt kívánva engedték őket tovább.

Az ellenőrzés során egy debreceni járművezetőnél mutatott pozitív értéket az alkoholszonda, így őt további mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra.

(Fotó: Police.hu)