hirdetés

Átkozta a Real elnökét Casillas anyja. Mint ismeretes a bravúros kapus kénytelen volt elhagyni a szeretett klubját, amelynek sok sok örömöt okozott és sok sok kupát védett. Iker Casillas a Portohóz szerződött jobb híjján.

iker-casillas

Casillas édesanyja, Mari Carmen minden dühét a Real Madrid elnökére, Florentino Pérezre irányította fia madridi búcsúját követően. Az elnök mellett keményen odaszólt fia új csapatának, a Portónak is, bár ez nyilván nem volt szándékos.

A Porto nagyjából a Segunda B azaz egy harmadosztály szintjén van, egy világbajnok nem vonulhat vissza egy ilyen csapatból, több tiszteletet érdemel. Még az is jobb lett volna, ha a Barcelonába igazol, mert ott legalább úriemberek vannak – mondta Mari Carmen.

Casillas tavaly a kispadra szorult, idén pedig folyamatosan támadták a szurkolók. A 34 éves kapus szülei úgy látják, Pérez elnök visszatérése óta Casillas nem kapja meg a kellő tiszteletet, sőt édesanyja szerint maga az elnök állt a fiát támadó rágalomhadjárat mögött.
Iker rengeteget tűrt Pérez alatt, aki egészen másként bánt vele, mint a többi kulcsjátékossal. Az elnök soha nem szerette, mert szerinte túl alacsony. Iker mehetett volna jobb csapatokba is, de az elnök nem akarta, hogy top klubban folytassa, így került a Portóhoz”
– átkozódott a játékos édesanyja.