hirdetés

Nem sokáig örülhetett félmilliós dollár nyereményének az amerikai targoncás. Brutális módon kivégezték a lottónyertest, Craigory Burch Jr.-t a saját lakásában a rablógyilkosok. A 20 éves lottómilliomos nyereménynek felét, közel hatvanmillió forintot a rászorulókra költötte.

 kivégezték a lottó milliomost

A 20 éves Craigory Burch Jr. targoncakezelő volt, és novemberben nyert a lottón 434 272 dollárt, azaz közel 150 millió forintot. A fiú a pénz jelentős részét rászorulókra költötte, emlékezvén arra, hogy ő sem volt eddig gazdag ember. Azonban a pénzt és az életet nem sokáig élvezhette a fiatal targoncás. Csütörtök este betörtek házába a rablóbanditák. A betöréskor barátnője is otthon volt, aki segítségért szaladt. Ő mondta el a rendőröknek, hogy három maszkos, fegyveres férfi egy puskalövéssel kinyitotta az ajtót, majd berohant a házba. Burch hiába kérte őket, hogy ne lőjenek, főleg ne a gyerekei előtt. Még a nadrágját is odadobta nekik, hogy vegyék ki a bankkártyáját. Azok azonban nem találták a pénztárcát, és lelőtték a férfit, majd elmenekültek – írja a WALB News.

Az elkövetők még nincsenek meg. A lottónyertes nemrég felhasználta nyereményének egy részét, hogy karácsonyi ajándékokat vegyen a rászorulóknak.