hirdetés

Elképesztő felirat miatt nyomoz a rendőrség. Valakik a rakpartnál azt graffitizte fel a falra, hogy Lőjjétek le Orbánt ! A rendőrség gőzerővel vizsgálódik és mivel rengeteg kamera van a környéken a tettesek remeghetnek, mert hamarosan mennek értük . A feliratot úgy tudjuk a rendőrségi helyszínelés, és nyomrögzítések után eltávolították. Tényleg itt tartunk, hogy ilyeneket irogatunk sunyiban ? Hihetetlen , hisz a miniszterelnök is ember, neki is vannak szerettei és unokái is !! Ráadásul 2006-ban az országgyűlési választások előtt Orbán Viktort megakarták öletni , legalábbis ilyen hírek is megjelentek anno, amiknek biztos volt alapja, és ez így nagyon nem vicces.

Elképesztő morál uralkodik Magyarországon. Az, hogy a politikusok dobálják egymást szavakkal, meg irogatnak egymásnak a közösségi oldalakon az egy dolog. Na de hogy valakik egy ember halálára buzdítsanak, és ezt nyilvánosan tudassák is, na ez már tényleg sok. Hol tartunk ? Hova megy ez az ország, ha az esetlegesen nem szimpatikus emberek halált kívánják egyesek ?! Ez nagyon nemiké. Nagyon nagyon siralmas. Legyen az ember hívő vagy nem hívő más halálát nem kívánhatjuk, hisz nem erre nevelték gyerekeiket, unokáikat az emberek ebben az országban. A rendőrség érthető módon nyomoz is és nem azért, mert a miniszterelnökről graffitizték fel a sunyi kis majdnemhős készítői, hanem mert ez bűncselekmény. Arra való konkrét buzdítás és ezt súlyos évekkel szokta jutalmazni a bíróság, bárkiről is írjanak ilyet.   Nos a most még nevetgélő készítők jobb ha izgatottan várják majd a rendőrüket, mert hamarosan kopogtatnak majd náluk. A környék ugyanis szinte mindenhol be van kamerázva és értékes nyomokat is találtak a helyszínelők, szerencsére az eső nem mosta el még a DNS-mintákat sem.

Mint ismeretes Lőjjétek le Orbánt” – ez a falfirka jelent meg a rakparton, nyomozást indított a rendőrség

Péntek reggelre a pesti Jane Haining rakparton, a Vigadó mellett jelent meg egy Orbán Viktor-ellenes, sőt a megölésére buzdító falfirka. Valaki helyesírási hibával azt írta a kettes villamos sínpárja alá, hogy „Lőjjétek le Orbánt”.

Az egyik arra jár beszámolója szerint a falfirka előtt három rendőr helyszínelt és az utat is lezárták egy sávon.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az esettel kapcsolatban közölte, hogy délelőtt fél 9-kor kapták a bejelentést, mely alapján kimentek és helyszíni szemlét tartottak. A BRFK V. Kerületi Rendőrkapitányság rongálás vétségének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen. De az elkövetőket mással is meg kellene gyanúsítani, hisz valakinek a megülésére buzdítani bárkit bűncselekmény.

Arról pedig nem is beszélve, hogy a 2006-os országgyűlési választások előtt a Fidesz vezérét Orbánt Viktort megjárták gyilkolni, ezt ne felejtsük.