hirdetés

Előkerült Borkai Zsolt Győr újrázó polgármestere a yachtos-csajos botránya kirobbanása után. Ráadásul meg is nyerte a polgármester választást, amire nem sokan mertek volna nagyobb téttel fogadni. Kérdés Borkai maradhat-e posztján.

 

A győri polgármester, Borkai Zsolt Facebook-oldalán nem sokkal az esti hétórás urnazárás előtt jelent meg egy fotó arról, ahogy a politikus felesége társaságában leadja szavazatát. A fotóhoz annyit írt, hogy „Hajrá Győr!”.

 

A szex- botrányba keveredett Borkai pénteken tartott volna rendkívüli sajtótájékoztatót, azonban ezt nem sokkal az esemény kihírdetése után visszamondták . sőt maga Tarlós István is lemondásra szóltotta fel, de ennek sem volt foganatja. Borkai egész héten  kerülte a nyilvánosságot a győri polgármester, de a vasárnapi eredmények után sajtótájékoztatót fog tartani.

 

Győr fideszes polgármesteréről egy héttel ezelőtt kezdtek kompromittáló szexuális felvételek megjelenni Az ördög ügyvédje nevű blogon. Az orgiáról készült tartalmak ráirányították a figyelmet arra, hogyan uralta le a helyi üzleti életet a kormánypárti politikus köre.