hirdetés

Na ugye – így kommentálta Orbán Viktor a Facebook-oldalon, hogy a magyar válogatott kijutott a 2016-os foci-Eb-re. Persze a miniszterelnökünk, akik előre megérez és lát dolgokat, a migránsügyben is mondhatta volna ugyanezt.

OV örül az EB-nek

Orbán Viktor miniszterelnök nagyon örült, és kijelenthetjük, hogy ő megmondta, hogy ez lesz, miután kijutott a magyar válogatott a franciaországi Eb-re.

Nem is lehetett volna másképp, hisz az a sok sok tízmilliárd, százmilliárd, amit csak stadionok építésére fordított a kormány, mind mind ablakon kidobott pénz lett volna, ha a magyar csapat elbukik a pótselejtező körében. Azaz nem jut ki az Eb-re. Mindenki azt követelte volna, hogy miért költött a kormányzat több mint 100 milliárdot a futballra, és ez csak a stadionépítésekre és focipályákra fordított összeg. Miért nem fordította ezt az egészségügyre, a gyermekekre, az idősekre.

Így azonban támadni és kérdőre vonni a kormányt ezen erőteljes és már-már megalomán jellegű stadionépítések miatt nem lehet. Ott a pont Orbánnál.