hirdetés

A Budapest Környéki Törvényszék Büntetés Végrehajtási Csoportja megerősítette , amit Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó nemrég a Facebookon tett közzé: visszavonták a körözését. Mindezen eset pedig több mint érdekes. Egyrészt még mindig nem tudni pontosan ki az aki hibázott, igaz sejteni lehet.

bárdosiÚgy tűnik valami tényleg nem stimmel Bárdosi körözésével kapcsolatosan, ahogy arról tegnap beszámoltunk. A BV bíróság ki is adott egy közleményt ma.

A Budapest Környéki Törvényszék Büntetés Végrehajtási Csoportja visszavonta az elfogatóparancsot B. S. ellen.

A Budapest Környéki Törvényszék Büntetés Végrehajtási Csoportja (BV Csoport) 2017. december 14. napján elfogatóparancsot bocsátott ki B. S. ellen, akit a Budakörnyéki Járásbíróság 2016. február 25-i elsőfokú határozatával, majd a Budapest Környéki Törvényszék mint másodfokú bíróság 2016. október 27-én meghozott jogerős ítéletével, garázdaság vétsége és testi sértés vétsége miatt, 250 ezer forint pénzbüntetésre és 80 óra közérdekű munkára ítélt.

A pénzbüntetés egy részét az elítélt megfizette, azonban a fennmaradó összeg befizetetlen maradt, ezért a bíróság a pénzbüntetést szabadságvesztésre változtatta át. A BV Csoport a végrehajtás érdekében elfogatóparancsot bocsátott ki B. S.-el szemben.

Figyelemmel arra, hogy időközben a pénzbüntetés fennmaradó részének befizetése megtörtént, az elfogatóparancsot a BV Csoport visszavonta. – tájékoztatott a Budapest Környéki Törvényszék.

Arra azonban továbbra sincs válasz ki hibázott és pontosan mit? Bárdosi fizette be időközben a fennmaradó bírságot ? Akkor ez azért baj, mert a celeb olimpikon azt hangoztatta ő nem tartozik már. A BV bíróság hibázott? Nem vették észre, hogy Bárdosi már fizetett ? Na akkor nagy a baj mert így bármikor bárkit simán be lehet csukni és milyen szép is az, ha az ünnepek alatt történik, hisz megmagyarázni is komoly küzdelem lenne a már szabin lévő hivatalnokoknál.