hirdetés

Valami történik a lélegeztetőgépen lévő MSZP-ben és már lökdösődnek párton belül a listás helyekért. Bájos és talán épp erre kiváló eset Bangóné ügye , hisz épp a közmédia segített abban , hogy kizárja az Magyar Szocialista Párt Bangóné Borbély Ildikót, akiről napok óta szajkózza a közmédia, hogy nincs diplomája. A párt azt közölte vasárnap, hogy a választáson nem indítják a politikust, és felszólítják parlamenti mandátuma visszaadására. Kéz a kézben jár az MSZP és a közmédia szerencsére, ha karaktergyilkosságot kell elkövetni. 

 

Az MSZP Országos Elnöksége 2022. január 23-i rendkívüli ülésén megállapította, hogy Bangóné Borbély Ildikó az iskolai végzettségével kapcsolatban megtévesztette a közvéleményt és a Magyar Szocialista Párt közösségét, így politikai útjaik elválnak egymástól – közölte a párt vasárnap azt követően, hogy pár napja a közmédia Bangóné diplomája körül liheg és erőlködik, és állítólag nincs diplomája a politikusnak.

Nos láttunk már ilyet. Sokat, politikusoknál is. Azonban itt az időzítés a lényeg és az, hogy már most élet halál harc folyik a lélegeztetőgépen lévő egykoron szebb napokat látott MSZP listás helyeiért. Már most megy a lökdösődés, a lejáratás és helyezkedés. A sors fura fintora, hogy mindehhez épp a kormány emberei és saját médiája asszisztál. Azaz igenis van az MSZP és a Fidesz között valamiféle paktum ls segítik egymást. Most Bangóné volt a célpont, aki nem úgy ugrált és ténykedett, ahogy ezt a z MSZP-DK Apró féle klánja által irányított emberei szerették volna.

Bangóné Borbély Ildikó önéletrajza szerint van, az egyetem szerint viszont nincs.

Mint fogalmaznak, „az MSZP közössége következetesen elítéli azokat a cselekedeteket, amikor valaki a követelmények megkerülésével, azok nem teljesítése mellett próbál diplomához jutni, vagy nem létező végzettséggel él vissza”.

Késő délután Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje is reagált közösségi oldalán Bangóné Borbély Ildikó kizárására. A hódmezővásárhelyi polgármester bejegyzésében kifejtette: nincs kettős mérce, diplomát hazudni ugyanúgy csalás, „mint a csalással megszerzett fideszes vizsgák, diplomák, doktorátusok és nyelvvizsgák esete”.

Tisztességesnek kell lennünk, hiszen a választók bizalmát kérve azt ígérjük, méltóbbak vagyunk a kormányzás felelősségére – fogalmazott Márki-Zay Péter.

 

( Horváth Sz.)