hirdetés

Felfüggesztette a Tilos Rádió a Honthy és Hanna című műsor sugárzását, miután Bakács Tibor Settenkedő élő egyenes adásban cigányozta le hazánk miniszterelnökét, Orbán Viktort. Az adó egykori műsorvezetőjét, Gerlóczy Ferencet pedig simán lezsidózta Bakács, aki ezt a közösségi oldalán kérte ki magának.

bakács tibor settenkedő-origo

 

A Megasztár egykori zsűritagja, a Hócipő egyik szerzője alaposan felkavarta az állóvizet a Tilos Rádióban. Bakács ennek ellenére jogosnak tartja a kirúgását, sőt egyetért a döntéssel. A tévés celeb és művész nem is titkolta, hogy szerinte a rádió vezetőségének már korábban meg kellett volna tennie mindezt.

Engem már régebben fel kellett volna függeszteni, de tisztázni szeretném, hogy amit mondtam, pozitív diszkriminációként értettem. Úgy véltem, Orbán Viktor azért érti meg jobban a zsidókat, mert maga is kisebbségi, tehát a saját bőrén érezhette a hátrányos megkülönböztetést – válaszolta a műsorvezető.

Bakács mondandója félreérthető volt, tehát félre is értették. Persze, ha Orbán esetleg nem cigány származású, akkor Bakács elismeri, tévedett.

A lezsidózott kollégájával, Gerlóczy Ferivel már meg tudta beszélni a dolgokat Bakács Tibor Settenkedő, akit több kommentelő is pellengérre állított. Egyikük pedig korábbi botlására utalva azt üzente: aki szalámitolvaj, ne cigányozzon!