hirdetés

Feljelenti a Jobbik a Fidesz Uniós fenegyerekét, Deutsch Tamást. Jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása miatt feljelentést tesz a Jobbik Deutsch Tamás ügyében, miután a BRFK kábítószer-bűnözés elleni osztályának egyik korábbi nyomozója és egy drogkereskedő bírósági tanúskodása során terhelő vallomást tett a Fidesz politikusára, s ez alapján a Fővárosi Törvényszék ítélete szerint kijelenthető, hogy Deutsch Tamás drogozott –írta Novák Előd, a Jobbik képviselője.  

deutsch

A jobbikos honatya közleményében az áll, hogy az interneten is megjelent, megdöbbentő rendőri vallomás szerint egy masszázsszalonban és egy kuplerájban tartott razzia során érték tetten Deutsch Tamást, akit azonban mentelmi joga miatt inkább arcát eltakarva kimenekítettek. Pedig tettenérésnél mentelmi joggal rendelkező politikus bűnözőt is elő lehet, sőt elő kell állítani, ezért hivatali mulasztás és bűnpártolás miatt ismeretlen tettesek ellen is feljelentést tesz a Jobbik. Az Extacy 2000 night club üzletvezetője tanúvallomása szerint rendszeresen együtt fogyasztott a legdrágább kokainból Deutsch Tamással, aki jelentős mennyiséget vásárolt is tőle. A Jobbik felszólítja a Fidesz politikus bűnözőjét: a tíz évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekménnyel ne bújjon a mentelmi joga mögé!

Deutsch Tamás az általa indított perben Házhoz ment a pofonért, pedig Szanyi Tibor is megmondhatta volna neki, hogy ő nem véletlenül nem perel, ha alkoholistának nevezik. Orbán Viktor miniszterelnök emberei, Habony Árpád főtanácsadó és Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos gondoskodott róla, hogy a Fideszről a kupleráj és a kokain jusson eszébe az embereknek. Írásbeli kérdéssel fordulok a kormányfőhöz, hogy végre választ kapjunk: közpénzből finanszírozták-e Habony Árpád elhíresült ibizai útját?

Deutsch Tamástól azt várjuk, számoljon el, mennyi pénzt költött drogra az elmúlt évtizedekben, mert az közéleti megnyilvánulásaiból is gyakran látszott, hogy túl sok kokaint szívott. A Jobbik felszólítja, hogy mondjon le a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Paralimpiai Bizottság alelnöki posztjairól, mert ezekre méltatlanná vált, s az MTK-elnöki, a miniszterelnöki biztosi és a Fidesz EP-képviselői tisztségének megőrzésével beérhetné, ha azokban a körökben drogos életvitele nem zavar senkit.

Kövér Lászlótól is reakciót vár a Jobbik: Deutsch Tamás önmegvalósításának erről a formájáról mi a véleménye? – zárta sorait Novák Előd országgyűlési képviselő, a Jobbik alelnöke.