hirdetés

Az IP HD vezeték nélküli kamera legnagyobb értékét az általa biztosított magas színvonalú képminőség, valamint az egészen egyszerű beüzemelés és működtetés adja. Csakis kellően stabil és gyors WiFi kapcsolat szükséges hozzá, és máris használható is.
Kitűnően képes tenni a dolgát akár irodákban, gyárakban vagy telephelyeken is, ahol a vagyonvédelem kellően biztos megoldása kiemelt jelentőséggel bír. Ráadásul nagyszerű ár-érték aránnyal rendelkezik, így kiváló befektetésnek számít az értékek megfelelő védelme szempontjából.

 

Rövid bejegyzésünkben tehát az IP HD vezeték nélküli kamera sajátosságait, legfontosabb tulajdonságait, illetve előnyeit szemléltetjük. Egyúttal konkrét készüléket is mutatunk a DEFLOC kínálatából, amelyikről valamennyi pozitív jellemző elmondható.

Az IP HD vezeték nélküli kamera által kínált előnyök

Ahogyan arra a készülék neve is utal, az egyik legnagyobb előnye a vezeték nélküli működés. Ez jelentős mértékben leegyszerűsíti a beüzemelést, valamint a működtetést is.

Ennek megfelelően nagyszerű választást kínál azokon az ipari telephelyeken és irodaházakban, ahol a nagy költségek árán telepíthető biztonsági rendszer beépítése nem szerepel a megvalósítani kívánt célok között.

A kamerához pluszban kapható egy SOLAR panel is, aminek köszönhetően valóban mobilnak nevezhető kamerát fogunk kapni 2 megapixeles felbontással.

Az IP HD vezeték nélküli kamera technikai paraméterei

A kamera 110˚ széles látószöggel rendelkezik, ehhez párosul még egy nagyszerű kettős mozgásérzékelő, ezzel is növelve a hozzáadott értékét. Egészen kiváló minőségű, 1080P teljes HD videó készítésére alkalmas. Érdemes még kiemelni vele kapcsolatban az IP65 védelmet is.

Mivel folyamatos felvételt készít az SD kártya felülírásával, ennek megfelelően normál esetben nem igényel plusz emberi beavatkozást. Az elkészült felvételek értékét tovább növeli a valós idejű videó, valamint a teljes kétirányú hang.
Ami a működtetést illeti, az IP HD vezeték nélküli kamerához négy darab AA elemet kell beszereznünk, és máris hiba nélkül tenni fogja a dolgát.

Egészen egyszerű és praktikus használat

Az IP HD kamera egyik kiemelten fontos tartozéka a hozzá kapcsolódó mágneses talp. Ennek az alkalmazásával egészen könnyen be tudjuk állítani a leginkább ideálisnak vélt pozíciót, amellyel elő tudjuk segíteni a megfelelő minőségű felvételek készítését.
Ami a készülék üzembe helyezését illeti, egészen egyszerű dolgunk lesz vele. Ezt leginkább a hozzá kapcsolódó QR kód könnyíti meg a számunkra. Gyakorlatilag egy megfelelő gyorsaságú és minőségű WiFi kapcsolatra van szükségünk hozzá, és aztán tíz percen belül már tudjuk is használni.