hirdetés

Brutális vallomás a vádlott orvosigazgató perében, aki az ügyészség szerint exszeretője nemi szervét szó szerint megcsonkította. Állítólag bosszúból valamiféle sósavas, maró anyaggal locsolta le a nő szervét. A pórul járt exszerető hölgy már fél tucat műtéten van túl, de élete pokollá vált, a szexuális élete igazából  megszűnt, s a vizeletét is egy beépített csövön keresztül vezetik ki.

vádlott doki

Elkezdte javában tárgyalni a Fővárosi Törvényszék azt a bizarr pert, ahol a vádlottak padján egy jól szituált családapa és exkórház-igazgató ül. A férfi exszeretőjének a nemi szervét megcsonkította a vádirat szerint. R. Erika évekig a szeretője volt az orvosnak, ám a nő – mivel a férfi nem akarta elhagyni a családját – szakított vele. A vád szerint ebbe képtelen volt beletörődni a kórházigazgató, aki hónapokig zaklatta Erikát, majd 2013. március 12-én a lakásához ment, és maszkban a nőre támadt. Elkábította egy injekcióval, majd maró savat öntött a nemi szervére és magára hagyta a sokkos állapotban lévő asszonyt. A tárgyaláson kiderült: ellentmondásos a tanúk emléke arról, hogy a támadás idején – egy keddi nap délelőttjén – látták-e a kórházban a főigazgatót. A bíróság további tanúkat és szakértőket hallgat meg, a munkahelyéről időközben eltávolított, életveszélyt okozó testi sértéssel vádolt férfi mindent tagad.

A sértett exszerető eddig hat műtéten estem át, új hüvelyt kell kialakítani, pillanatnyilag sem szexuális életre, sem vizeletürítésre nem képes, utóbbi problémáját a szakorvosok egy csővel oldották meg, amit a nő húgyhólyagába vezettek.

Mint ismert, az orvosigazgató négy hónapot ült előzetes letartóztatásban.

A tárgyaláson indítványozták a vádlott doktor személyiségvizsgálatát is.

 

(Fotó: Bors)