hirdetés

Az egykori akasztói milliárdos jól van, bővebben, el van. Elterjedt, hogy halálán van, de elmondása szerint csak gyógyíthatatlan beteg. Több mint három hónapja, február 6-án hagyta el a nagyfai börtönt Stadler József, mert egészségügyi állapota igencsak megromlott. Az akasztói fenegyereket azonban az ág is húzza, mert egy újabb eljárás is indult ellene.

stadler 2-mno

Stadlernek bőven van terve, hisz szabadulása után már rögtön szerb üzletfelekkel tárgyalt. De igazából addig nem akar semmi se belefogni, amíg a százmilliós adócsalás miatt indult eljárás le nem zárul ellene. Az akasztói exmilliárdosnak így újból bíróság elé kell majd állnia, és jó esély van rá, hogy ismét elítélik, ha a vádak beigazolódnak.

Stadler a rabkórházban úgy fogalmazott, hogy az orvosa azt mondta neki, lehet, hogy csak hetei vannak hátra.

Nem gondoltam volna, hogy megélem a szabadulásom napját. Azt hittem, engem onnan már csak tepsiben hoznak ki. Jelenleg csupán a nyugdíjamból élek, ami eleve nem egy fényes összeg, de egy részét letiltotta az adóhatóság. Mindig annyiból kell megélni, amennyi jut. Ez pedig manapság nem sok –mondta Stadler József.

(Fotó: archív, MNO)