hirdetés

Segítséget kapnak az önkormányzatok a koronavírus járvány okozta plusz terhek könnyítésére. A Vedox csoport 10 autót ajánlott fel arra célra, hogy a különösen veszélyeztetett korosztályt, a nyugdíjasokat segítő önkormányzatok könnyebben tudjanak élelmiszereket kiszállítani, ezzel is védve a szépkorúakat a bevásárlás során könnyen elkapható koronavírussal szemben. A kezdeményezés dícséretes, főleg, hogy nem egy multi cégcsoportról van szó.

 

A Vedox cégcsoport több éves múltra tekint vissza, 4 főágra osztódott az évek alatt. Az anyacég főtevékenysége kamion, autó-flották és (bármilyen) jármű mosása, takarítása és fertőtlenítése. Gyorsan a tisztaság szakértőivé vált a cég, így logisztikai központok, csarnokok, irodaházak takarítására a Vedox Cleaning cégrész alakult. Ma már nap, mint nap éttermek, hotelek, otthonok nagytakarításától a pipere takarításig végzi munkáját. Egyediséget és profizmust a szoftverfejlesztés és korszerű technikai háttér adja a cég minden területen. Vedox Software, fejlesztései követhetővé, egyszerűbbé és időtakarékossá teszik cégek folyamatait. V-system applikációnk naprakész információval segíti ügyfeleit, cégvezetőket az ellenőrzésben és átláthatóságban. Az otthonokban végzett megbízható munka és precízitás élesztette újra a cég múltjából az egészségügyi vonalat. Az anyacég, mint biztos háttér, magas szaktudású orvosi részvétel és megbízhatóság, mint főerény, segíti a Vedox Care cégcsoportot az otthonápolásban, így sok család minket tisztel meg bizalmával.

Vedox Care csapata a legnagyobb körültekintéssel és gondossággal végzi munkáját, legyen szó: otthonápolásról, takarításról, bevásárlásról, rendrakásról, egy fuvarról, gyógyszerkiosztásról, vagy csak pár kedves szóról. Cégünk most is és minden helyzetben a megoldásra törekszik, valamint cselekszik. Aki cégünkkel kapcsolatba került és ismer minket már tapasztalta, hogy mi nem tétlenkedünk.

A cég, abban szeretne az otthonápolást végző szervezetek segítségére lenni, hogy a kialakult nehéz napokban könnyebbé tegyük a közlekedésüket, áldozatos munkájukat, mellyel az idős, illetve beteg embereket gondozzák, ápolják.

Ezért a Vedox Care 10 személyautót ajánl fel otthonápolást végző személyeknek és szervezeteknek.
A felajánlás a járványhelyzet időtartamára szól, de azon vagyunk, hogy a lehető legtovább és a legmegfelelőbb helyeken szolgáljanak a járművek.

Egyetlen igazi elvárásunk van, hogy a járművek ténylegesen az idős-, vagy beteggondozásban vegyenek részt, mert sokaknak erre van szüksége az idősotthonok telítettsége és a kórházak átalakítása miatt.
Új és modern autókról beszélünk, melyek minden költségét mi álljuk, így a biztosítást, szervizt, gumicserét, de még az autópályadíjakat is.

Fontosnak tartjuk a járművek állandó fertőtlenítését és tisztántartását, hogy a legkisebb kockázata se legyen a fertőzésnek. Így a Vedox – Járműmosó és Takarító Hálózat vállalja továbbá az autók ózonos fertőtlenítését és takarítását. A hálózat jelen van Magyarország szerte, kérjük a honlapon nézze meg az Önhöz legközelebb eső Vedox pontot.