hirdetés

Magyar drog és lánykereskedő banda terjeszkedik a kenguruk földjén. A banda tagja az egyik ismert tévé relaityshow szépfiúja is az Éden Hotelből. A banda egyik fő vezére Chrisitan Fiorenza egyébként nemrég szabadult hosszan tartó büntetéséből.

 

Inkedanita star_LIBármennyire is megdöbbentő de Ausztráliában virágzik a drog és modern rabszolgakereskedelem a prostik futtatása,s természetesen ebben is a magyarok a legdurvábbak, legnagyobb térhódítók. A magyar maffiát azok irányítják, akiket Amerikából épp ilyen ügyek miatt ítéltek el és utasítottak ki. Egy luxus magyar prosti egy röpke légyottra kemény 600 dollár azaz mintegy 120 ezer forint.

 

Nem tétlenkedik a magyar drogkereskedő és lányfuttató banda Ausztráliában sem. Épp, hogy szabadultak Amerikából máris új ország után néztek, ami érthető, hisz banda pár év alatt minimum 600 milliót keresett a lányok kizsákmányolásával. A lányokat úgy tudjuk a banda három vezetője  K. Istvan. H.Annamária és S. Viktor irányítja, aki a közösségi oldalon álnevet használ Hartman Leventeként.

A magyar banda első körben csak 4 lánnyal kezdte pályafutását. Óránként átlagosan 450 dollárt kérnek a kuncsaftoktól, de a kényeztetőbb légyott bizony 650 dollárba is fájhat. A biznisz pedig berobbant, így a banda egyre csak nő és nő, hisz már közel 30 lányt zsákmányolnak ki. Sőt már a drogkereskedelembe is beszálltak. Persze a lányok kizsákmányolása és a kábszer adás-vétel kéz a kézben jár. A banda tagjai a mesés pénzeket Magyarországra juttatják különféle módon, hol csempészik, hol utalják és egy NR1 autószervízt is üzemeltetnek biztos ami biztos alapon, hisz ki tudja mit hoz a jövő, kell egy biztos biznisz is.

Mint ismeretes és már beszámoltunk róla a banda tagjait, vezetőit Floridában prostitúció elősegítése és ember kereskedelem, illetve pénzmosás vádjával elítélték. Miután a kiszabott börtön büntetésüket letöltötték az Egyesült Államokban és kitoloncolták őket, Magyarországon azonnal folytattak ezen ténykedésüket. A banda egyik tagja az Éden Hotelból ismert szépfiú is nem mellesleg.

A kizsákmányolt lányok névsora A-Z-ig meg van, biztos helyen tároljuk.