hirdetés

A kormány lakáj média felületei által hevesen támadott evangélikus lelkész szerint a lánya a valódi célpont. Donáth László egyelőre semmit nem tud arról a szexuális zaklatási ügyről, ami miatt állítólag feljelentették.

 

A BRFK feljelentés alapján 2019. június 13-án nyomozást rendelt el szexuális kényszerítés gyanúja miatt, melyben válaszadásunkig gyanúsítotti kihallgatás nem történt.

 

A TV2 híradója szerint egy III. kerületi szeretetotthonban Donáth László evangélikus lelkész „több alkalmazottat is zaklathatott”. A kormányhoz közeli televízió nem mulasztotta el hangsúlyozni, hogy a lelkész MSZP-s parlamenti képviselő volt, akinek lánya, Donáth Anna az EP-választáson a Momentum színeiben mandátumot szerzett.

 

Donáth László megtörte a csendet. Ő egyértelműnek tartja, hogy politikai lejárató kampány zajlik, amelynek valódi célpontja nem ő, hanem a lánya. Hozzátette, hogy mind a mai napig semmifajta hivatalos megkeresést nem kapott, még tanúként sem. Ezért az ügyről nem áll módjában semmit nyilatkozni.

Kérdés a rendőrség mennyire fog asszisztálni egy esetleges politikai lejáratáshoz.