hirdetés

Honatyáink és honanyáinknak hízeleg a Magyar Posta. A tömeges Posta bezárások tekintetében, 366 hivatalt zártak be országszerte gazdasági indokok miatt és a gyér forgalomra hivatkozva. A Parlament azonban kivételt élvez, ami érthető, jól jön egy-két politikus támogatása a Magyar Postának.  Nos ez több mint ciki. Persze a politikusainknak minden jár, béremelés, lakbértámogatás, költségtérítés, és a NAV-nál sem kell soha magyarázkodniuk, nekik ez jár, nehogy utazniuk kelljen szegényeknek ha levelet akarnak feladni, a választók meg csak szenvedjenek.

 

Hétfőtől országszerte zárva tart 366 postahivatal, de a parlamentben működő, csak az ott dolgozók által használható posta továbbra is nyitva tart. A képviselők és a dolgozók ezen a kirendeltségen sorbaállás és az épület elhagyása nélkül tudják intézni ügyeiket.

Hiába a csókosok azok csókosok. Ez sem változott az állítólagos rendszerváltás során, minthogy más sem.

A parlamenti postahivatal nyitva tartását a Magyar Posta azzal indokolta, hogy az maximálisan le van terhelve, de ez egy pici pici túlzásnak tűnik. Sőt az egyik kereskedelmi tévé szerint ez nem igaz. A tévések szerint, a néhány négyzetméteres helyiségben mindig legfeljebb egy-két embert találtak, amikor a múlt héten többször is ellátogattak az intézménybe.

A Magyar Posta, parlamentI kirendeltsége érdekes módon az őszi ülésszak decemberi befejezésével sem zár be, akkora a forgalom, hogy nem indokolt a bezárás.