hirdetés

Hatalmas érdeklődés mellett kezdődött meg tegnap a dubaji prostiügy tárgyalása. A vádlottak állítják, csak szexmentes munkára küldtek lányokat egzotikus országokba. Az ügyben Schmuk Andor ex -nejét sem tanúként sem más formában nem hallgatják meg, pedig az ő neve is felmerült a Dubajos ügyben.

 Schmuck-Andor

A vád szerint K. Zoltán, P. Szilvia és Sz. Vivien 2009 és 2011 júniusa között egymással együttműködve szexuális szolgáltatás nyújtására szervezett magyar lányokat külföldön és belföldön. A vádlottak megtagadták a bírósági vallomástételt, és a nyomozati szakaszban tett vallomásukat tartották fent. Így a bíróság azt ismertette.

A bíró által ismertettet vallomásokból kiderült, hogy a vádlottak szinte egyöntetűen azt állították, kizárólag szexmentes hoszteszmunkára küldtek lányokat egzotikus országokba. Érdekes, hogy az akkori vallomásaikban többször is felmerült R. Krisztina neve, aki akkoriban sikeres modellügynökséget működtetett, és neki köszönhetően ismerte meg egymást P. Szilvia és Sz. Vivien. R. Krisztina szerepére, aki az ex-MSZP-s politikus ma a Szocdemek vezetőjének  Schmuk Andornak volt a neje. A nyomozás során is megpróbáltak fényt deríteni a politikus feleség szerepére, de úgy tudjuk, végül tanúként sem idézték be a tárgyalásra.

Schmuk Andor az egyik bulvárlapnak azt mondta, nem tud róla, hogy mi köze lehet ehhez az ügyhöz az ex feleségének. Ők ugyanis 2010-ben elváltak.

A vádlottak vallomásaiból az is kiderül, hogy a lányok napi hatszáz dollárt, mai árfolyamon százhatvanezer forintot kaptak azért, hogy gazdag vállalkozókat, sejkeket szórakoztassanak. A munka elmondásuk szerint valóban szexmentes volt, napközben vásárolhattak, strandolhattak, és csak az esti partin kellett szórakozniuk vagy beszélgetniük a vendégekkel.

 

Kiderült, hogy a Dubajba utazó hostessek között számos ismert név is szerepel, köztük több olyan lány, akinek korábban már korona is került a fejére. Megemlítették Lévai Adriennt, aki a Borsban néhány éve elismerte, érintett az ügyben. Ő azt sem tagadta: szexelt pénzért a megrendelőivel. Úgy tudjuk, a vádiratban egyelőre csak sorszámmal szereplő tanúk között számos ismert arc rejtőzik: köztük valóságshow-hősök, modellek, és ismert női DJ-k is.

 

(Fotó: hír24.hu )