hirdetés

Brutálisan megvertek egy orvost a VIII. kerületi Szigony utcában lévő orvosi rendelőben. A 26 éves támadó nyugtatót akart magának felíratni de nem kapott, mert pár nappal ezelőtt az orvos már felírt neki.

rendorseg-viii-kerAz elkövető azért verte agyba-főbe az orvost, mert nyugtatót akart felíratni, ám nem kapott, mivel csupán néhány nappal korábban írt fel neki ugyanilyen gyógyszert a doktor. A férfi azonban nem tágított, erőszakos módon követelte a nyugtató felírását, majd a sikertelen próbálkozása után többször megütötte az orvost, s eközben a receptet is próbálta megszerezni.

Amikor a 26 éves férfi látta, hogy nem jár sikerrel, elmenekült, majd visszatért és ismét a nyugtatóit követelte. Ekkor már a rendőrök is megérkeztek, és elfogták és őrizetbe vették. A fiatal előzetes letartóztatását úgy tudjuk, kérik a bíróságtól.

A férfi azonkívül, hogy súlyos elvonási tünetei vannak, feltehetőleg szenvedélybeteg is, ezért próbálkozott gyógyszerhez jutni. Minden bizonnyal súlyos büntetésre számíthat és a börtönt sem fogja megúszni.

(Fotó: archív, Ittlakunk)