hirdetés

Ha megkésve is, de Felcsút polgármestere reagált a horvátországi nyaralójával kapcsolatosan, amely sehol sincs feltüntetve a vagyonnyilatkozatában. A válasz is parádés, majdnem olyan jó, mint amit Kósa Lajos képviselőnk mondott az MNB milliárdjai kapcsán az alapítványi pénzekről és arról, hogy azok miért nem közpénzek. Mint ismeretes, Mészáros Lőrincnek ez az a nyaralója, ahol a Barcelona sztárja, Ivan Rakitic szállt meg pár napja családjával, és ahonnan el is menekült mert rátámadtak.

rakitic-mészáros mária villa-zadarski

Eddig is tudott volt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök legkedvesebb gázszerelőjének van Horvátországban nyaralója. Igaz, egy másik, nem az, amelyikben a Barcelona sztárja, Ivan Rakitic és családja szállt meg. A Maria Villa pazar és remek helyen van. Amíg a futballsztár nem ment oda, senki sem tudta, hogy ez is Mészáros Lőrinc újkori milliárdosunké. Sehol nem volt ugyanis feltüntetve ezen kisebb 700 milliós ingatlanja. Most a milliárdos polgármester válaszolt, és ez legalább olyan jól sikerült, mint anno Kósa Lajos képviselő úr alapítványi pénzekről mondott mondandója.

Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester vagyonnyilatkozata pontos és szabályos. Bizonyos televíziós híradásokban és honlapokon megnevezett horvátországi villa Mészáros Lőrincnek nem a személyes vagyona, hanem egy cég tulajdonában áll, amelyben polgármester úrnak tulajdonrésze van. Az említett cég, és az abban való tulajdonrésze pedig szerepel a polgármester úr vagyonbevallásában – olvasható a rövid közleményben.

Ezen felbuzdulva, ha van cégünk és annak van ingatlanja, egyéb vagyona, akkor azt a jövőben sehol nem kell feltüntetnünk. Főleg nem a vagyonnyilatkozatunkban.