hirdetés

Tovább állt a Rose D’Or luxusjacht Cannes-ból, amely Mészáros Lőrinc családjának biztosítja a nyugodt nyaralás körülményeit. Az új úticéljának a mesés Antibes. A luxus hajót korábban Putyin egyik kedvelt milliárdosa használta de a szankciók miatt feltehetőleg gazdát cserélt és került a felcsúti milliárdos bankjának a lízingcégéhez.

A 444.hu szombaton délelőtt írta meg, hogy Monacóból Cannes-ba vette az irányt a Rose D’Or nevű luxusjacht, amelyen Mészáros Lőrinc és felesége, Várkonyi Andrea tölti a nyarat.

A máltai bejegyzésű, a cégadatok szerint a Mészáros tulajdonában levő MBH Bankhoz tartozó Euroleasing tulajdonában levő hajó pénteken érkezett meg a Cote d’Azur egyik legfelkapottabb desztinációjához. Másnap tovább is indultak, a nap nagy részét Cannes-hoz közeli Szent Margit-szigeten töltötték, amelynek legfőbb nevezetessége várbörtöne, ahol a legenda szerint a Vasálarcos is raboskodott. Később pedig kelet felé vetté az irányt, és a Vesselfinder adatai szerint késő délután Antibes-ban kötöttek ki.

Antibes fennállását 2400 évre becsülik, van egy gyönyörű óvárosi része is, úgyhogy bizonyára nem maradnak látnivaló nélkül az arra kirándulók, akik akár a Picasso-múzeumba is elmehetnek, ha egy kis kultúrára vágynának. Érdekesség, hogy a ’60-as és ’70-es években rendszeresen itt szerveztek meg egy nemzetközi könnyűzenei fesztivált, aminek a neve azonos volt Mészárosék jachtjával, az Arany Rózsát jelentő Rose D’Or-ral.