hirdetés

Újra itt a régi-új luxus brutál sportverda. A Mercedes büdzséje úgy döntött, hogy felélesztik az SLC modellnevet, amelyet annak idején az AMG modellcsalád váltott. A járgány tesztelése már javában zajlik, viszont a specifikációi egyelőre nem kerültek a nyilvánosság elé.

SLC

A Mercedes-Benz SLK-osztálynak komoly történelme van, ráadásul az autógyártás egyik legrégebbi modelljéről van szó. Legutóbb a 2012-es modellévben érkezett új generációja a piacra, viszont nagyon úgy tűnik, hogy 2016-ban visszatérnek, csak ezúttal SLC névvel. Az elmúlt néhány napban rengeteg kémfelvételt lehetett látni a járgányról tesztelés közben és az tisztán látszik, hogy a németek nem nagyon titkolóznak. Csupán egy-két panel van álcázó festéssel ellátva, a burkolat többi része fedetlen maradt.

mercedes-benz-slc-spy

Már a találgatások is megindultak a leendő erőforrásokat illetően, de a Mercedes egyelőre nem állt a sajtó elé ezzel kapcsolatban. A legreálisabb, hogy a C450 AMG Sport motorját, vagy annak valamelyest módosított mását fogja a motorházába kapni, amely egyébként egy 3,0 literes, duplaturbós V6-os, 362 lóerővel fűszerezve. Kíváncsian várjuk a fejleményeket, viszont addig is itt van néhány kémfotó, ízelítő gyanánt.

 

( Szerző: Nagy Ádám -Esti Újság)