hirdetés

Ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-Start az augusztus 10–17. között zajló Sziget Fesztiválra utazóknak.

sziget 1

50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-Start az augusztus 10–17. között zajló Sziget Fesztiválra utazóknak – közölte a cég. A kedvezmény bármely belföldi állomásról igénybe vehető a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvarra, Kelenföld és Kőbánya-Kispest állomásra. A Szigetre utazás, illetve a hazaút során zsúfoltság alakulhat ki egyes vonatokon, ezért a MÁV-START helyjegyváltást javasol. A fesztivál végén a hazajutás megkönnyítésére a vasúttársaság Bécsig mentesítő járatot állít forgalomba.

Az utazási kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, másodosztályon érvényes. A kedvezmény legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon, azaz augusztus 9-től vehető igénybe, a visszautazást pedig a rendezvény utolsó napját követő napon, azaz augusztus 18-án éjfélig kell befejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a karszalag felmutatásával vagy az alkalmi menettérti jegy helyszíni lebélyegeztetésével érvényes. A bélyegzés helyszíne a Sziget városközpontban található MÁV-Start-os mobilpénztár-autónál lesz, ahol nemzetközi menetjegyváltásra is lehetőség nyílik.

A rendezvény ideje alatt a helyszínen a MÁV-Start mobilpénztár-autónál 20 százalékos kedvezményű menetjegyek válthatók a cég szolgáltatási területén bármely viszonylatra, igény szerint egy útra vagy menettérti útra.

(Fotó: Csákány Áron)