hirdetés

Penészes, gusztustalan szendvicseket kapott több rendőr is, akik a Maccabi Játékokat biztosítják. Erről sok posztot is közzé tettek az érintett egyenruhások. Talán annyit, hogy nem rajtuk kellene spórlni, bárki is legyen a felelős. No comment.

 

Panaszkodik az ellátmányuk minőségére több rendőr is, akik a Budapesten zajló Maccabi Játékok biztosításán dolgoznak.  A Zsaruellátó nevű Facebook-oldalon több rendőr is posztolta az aznapi szendvicsét, amelyekben büdös, erjedt, rohadt zöldségek voltak, vagy épp penészese volt az enni való, a rendőrök szerint ehetetlenek a kaják.

A Zsaruellátó z oldal szerkesztője szerint olyan is volt, aki rosszul lett az ellátmánytól.

A fotók tanúsága szerint vidéki rendőrök jártak pórul.

Talán jó lenne, ha minden rendőr egy helyről kapná a kaját, így talán az ezen meggazdagodni próbálók sem kísérleteznének a rendőrök kárára. No meg talán ez a komoly hiba sem történt volna meg.

 

A BRFK  szerint nem kapnak rossz minőségű élelmiszert a BRFK rendőrei, akik minden nap háromszor kapnak frissen csomagolt szendvicset hideg ásványvízzel, a közlés szerint nem is volt panasz eddig az ellátásra.A BRFK ugyanakkor hozzátette, hogy ők csak a saját állományuk tagjainak ellátásáért felelnek, a vidékről Budapestre vezényelt rendőrök élelmezéséről nem tudnak felvilágosítást adni.