hirdetés

H.Zoltán közismert divattervező és kormánybíráló celeb úgy tűnik marad előzetesben és a karácsonyt is a rácsok mögött tölti. H.Zoltánt úgy tudjuk egy születésnapi buli után fogták el a drognyomozók. Az ügyben úgy tudjuk az a budapesti üzletember is előzetesben van, aki a Főpolgármesteri Hivatal egyik cégének a szerződött partnere. A bűntárs zsíros bizniszére már sokan bejelentkeztek.

 

A divattervezővel kapcsolatban ma kiderült, hogy a Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség a divattervező esetében a letartóztatás további három hónappal történő meghosszabbítására tett indítványt, amiről a nyomozási bíró ülés tartása nélkül határozott és helyt adott az ügyészségi kérésnek.

Mivel H.Zoltán nem ismeri el azon gyanúsítást, hogy ő drogkereskedő lenne így továbbra sem tett vallomást folytatólagos kihallgatása során. Ez pedig elég lehetett az előzetes meghosszabbítására.

H.Zoltánról évtizedek óta tudja a celeb világ, hogy nem veti meg a kábítószert, bár ezen szakmához bizony néha kell is, hogy másképp gondolkozzon egy művész, mint egy átlagember. A divattervező volt az első, akit megihletett a miniszterelnök O1G felirata és piacra is dobta ezen termékeit igen nagy sikerrel. Azt azonban ma sem feltételezi róla senki és picit hihetetlen is, hogy ő drogdíler lenne a szó klasszikus értelmében. Sosem volt az.

Az Esti Újság úgy tudja, hogy a divattervező mellett szintén előzetesbe került budapesti vállalkozó a Főpolgármesteri Hivatal egy közismert cégének az alvállalkozója. A jól menő vállalkozó helyére feltehetőleg már sokan sorban állnak, hogy megkaphassák a havi több tízmillió forintos szerződését. Most így belegondolva lehet valakiknek ez volt a célja ?