hirdetés

Ismét leülnének Kubatovval a szurkolók. Mint anno, amikor megérkezett a Fidesz erős embere a klubhoz, és működött sok-sok minden hetekig, hónapokig. Az elnök ugyanis szurkolói ankétokat tartott annak a cégnek a tanácsára, amely vezetőjét, egy ismert újságírót nyíltan támadott a klub hosszú ideig. Azonban minden működött. A Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül szervezésében a Ferencváros meccseit bojkottáló szurkolók mostani összejövetelükön azt a döntést hozták, hogy leülnek tárgyalni a klub elnökével, Kubatov Gáborral.

zeljeznicar fradi

Korábban arról szóltak a hírek, hogy az ultrák esetleg feloldják a bojkottot, és hajlandóak lesznek alávetni magukat a vénaszkennernek, de végül ez nem történt meg. Annyi előrelépés azonban mindenképpen történt, hogy a nagyjából 600 megjelent fradista szurkoló és szimpatizáns belátta, hogy ismét érdemes lenne meccsre járni, ismét jó lenne a csapatot buzdítani a nemzetközi porondon, s jó lenne békében egymás mellett élni a vezetőséggel is.

Hisz ne feledjük, volt idő, amikor Kubatov  Gábor rendszeresen tartotta az ankétokat a szurkolókkal és próbált megoldást találni a felmerülő problémákra. A rendszer működött, no nem tökéletesen, de működött. A szurkolók azt érezték fontosak, a Fradi elnök pedig elérte azt, hogy kommunikál a legvadabb drukkerekkel is normálisan. Sajnos ezt a rendszert valami miatt abbahagyta a Fradi vezetése, pedig a sors fura fintora, hogy ezt az az ismert újságíró találta ki és egyeztetett a színfalak mögött mindenkivel sikeresen, akibe azért nemegyszer jó nagyot belerúgott a Fradi vezetése nyilvánosan, feltehetőleg nem az elnök javaslatára.

Aztán az ankétok elmaradtak és a tábor érdekei mát nem voltak fontosak, mert valaki úgy gondolta a Fradi székházában. Pedig Kubatov sikert sikerre halmozott a szurkolókkal közösen. Tehát nem az ő érdeke volt az ultrákkal összerúgni a port, hisz békésen, normálisan folytak mindig a szurkolói megbeszélések.

A Fradi-tábor gyakorlatilag még be sem tette a lábát az új stadionba, hiszen az időközben megbukott és visszavont szurkolói kártyán kívül az FTC vénaszkenneres azonosítást is kötelezővé tett a szurkolók számára, amit a tábor visszautasított. Azóta vagy az utcán szurkolnak, kivetítők előtt, vagy más eseményeken biztatják a Fradi más csapatait, például a női kézilabdázókat.