hirdetés

A Fidesz alelnöke és egyben a Fradi-elnök, miután visszatért külföldi útjáról, elítélte a Nemzeti Választási Irodánál történteket, szinte ugyanazt mondta, mint Lázár János miniszter. Kubatov Gábor szerint méltatlan, ami történt . A Fradi elnöke arra a fontos momentumra azonban nem tért ki, hogy a Fradi Security által is sűrűn foglalkoztatott személyek jövője hogyan alakul. Részt vesznek-e az NVI-nél ténykedő kopaszok a jövőben Fradi-eseményeken, vagy örökre kitiltja őket.

kubatov gábor

Kubatov Gábor méltatlannak tartja a múlt héten a Nemzeti Választási Irodánál történteket, és parlamenti képviselőként támogat minden olyan törvénymódosítást, amellyel elkerülhetők az ahhoz hasonló helyzetek – írja az MTI, akik telefonon érték utol Kubatov Gábort a müncheni reptéren, aki az Egyesült Államokból tért vissza.

A Fradi elnöke az Egyesült Államokban tartózkodva értesült a történtekről.

A videofelvételek alapján méltatlannak ítélem meg, ami ott lezajlott. Bízom benne, hogy az érintett szervek módosítják az idevonatkozó jogszabályokat. Parlamenti képviselőként minden olyan törvénymódosítást támogatni fogok, ami ahhoz szükséges, hogy az ehhez hasonló helyzetek elkerülhetőek legyenek a jövőben – közölte az MTI-vel Kubatov Gábor.

Kubatov nem tért ki a Fradi Security és az NVI-nél megjelent kigyúrt férfiak kapcsolatára, akik Erdősi Lászlónét „kísérték” illedelmesen és segítették hozzá a mindennél fontosabb pecséthez.

Korábban Orbán Viktor is úgy fogalmazott, hogy felül kell vizsgálni az NVB szabályzatát, hogy elkerülhetők legyenek az ilyen esetek, hozzá csatlakozott Lázár János miniszter is.

(Fotó: Ftc.hu)