hirdetés

Újabb Fidesz-közeli személy nyert kaszinós koncessziót. Hiába, ha egy üzlet egyszer beindul, nincs megállás. Az RTL Klub szerint Seszták miniszter és a nyertes cég vezetője, Kruppa Zsolt több szálon is szorosan kötődik egymáshoz.

Seszták-Miklós-ziarhargitha.ro

Mióta a kormány újraosztotta a szerencsejáték-piacot, öt engedélyt kaszinók nyitására Andy Vajna filmügyi kormánybiztos kapott, kettőt a szintén kormányközeli Szima Gábor vállalkozó, aki a profi sportklub, a DVSC tulajdonosa is , és egy osztrák cég. Januárban írtak ki újabb koncessziót, ezúttal Győrben nyílna kaszinó a Kisalföld információi szerint. A nyertes pedig a TREFF-Klub Szolgáltató Kft. Ennek vezetője az RTL szerint több szálon kötődik a fejlesztési miniszterhez. Kruppa Zsolt egyik cége például Seszták Miklós kisvárdai Opel-kereskedésének székhelyére van bejegyezve, amely lehet szerencsétlen véletlen egybeesés is.

Kruppa Zsolt és Seszták Miklós felesége pedig üzlettársak, két közös cégük is van. Ami szintén véletlen.

Az LMP szerint nem véletlen az összefonódás. Kruppa Zsolt nem reagált az RTL Klubnak, Seszták Miklós sem, a minisztérium csak írásban közölt annyit, hogy nem volt részese a koncesszió kiválasztásának.