hirdetés

Saját nejének volt a futtatója az a tatbányai férfi, aki ellen nemrég vádat emeltek, mert  a szexmunkás neje nem akart szexelni egy ügyféllel és a visszajáró pénzt sem akarta visszafizetni. A tatabányai férfival szemben rablás miatt emeltek vádat, mert a sértettet egy viperával is megfenyegette.

prostitualt

A 38 éves férfinak nem volt munkája és jövedelme sem, ezért megbeszélte a feleségével, hogy megélhetésüket az ősi mesterségből szexmunkából fedezik, azaz, hogy a nő pénzért szexuális szolgáltatást nyújt férfiaknak a lakásukban. Az asszony ebből 2013 novembere és 2014 szeptembere között havonta 45 ezer-300 ezer forintot keresett, a pénzt átadta a férfinak, majd közösen elköltötték.

A feleség egyik ügyfele tavaly szeptemberben 15 ezer forintot fizetett, majd újabb szolgáltatást kért, de a nő ezt megtagadta, ezért a férfi ötezer forintot visszakövetelt. Ezt meghallva a férj bement a szobába, kezében egy viperával, és a sértettet fenyegette, aki félelmében átadott tízezer forintot.

A Tatabányai Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás és kerítés bűntette miatt emelt vádat a 38 éves férfival szemben. A járási ügyészség az előzetes letartóztatásban lévő elkövetővel szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta – olvasható a közleményben.