hirdetés

Cinit megint elítélték
2016-06-07 13:22

Ajjaj. Megint elítélték az egykoron szebb napokat látott popdívát. Jogerősen ugyanis felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Zalatnay Sarolta énekesnőt kedden a Budapest Környéki Törvényszék folytatólagosan elkövetett csalás miatt. Azok, akik a művésznő börtönbe kerüléséért szurkoltak, tévedtek. 

 zalatnay bíróságon-borsA törvényszék ezzel lényegében helybenhagyta a Budaörsi Járásbíróság tavaly márciusi határozatát, azzal kiegészítve, hogy most pártfogó felügyelőt rendelt ki Zalatnay Sarolta mellé.

A másodfokon eljáró bíróság is bizonyítottnak látta, hogy a vádlott több részletben csaknem kétmillió forinttal károsította meg egyik ismerősét, egy állatvédelmi alapítvány elnökét. Az énekesnő segítette a szervezet munkáját, később vezetőjétől többször is kölcsönt kért, de nem fizette vissza.

Zalatnay Sarolta az ítélethirdetés után is ártatlanságát hangoztatta, védője pedig az újságíróknak azt mondta, elképzelhető, hogy az ítélet replika audemars piguet kézhezvétele után a Kúriához fordulnak felülvizsgálati kérelemmel.

(Fotó: Borsonline)