hirdetés

Bizony bizony veszélyes üzem a hó eltakarítás. ezt be is mutatta a világnak a hollywoodi sztár Jeremy Renner.  A színészt kritikus állapotban szállították kórházba, azóta most jelentkezett először de szerencsére jól van, bár csúnyán összetörte magát.

 

Jeremy Rennert vasárnap súlyos, de stabil állapotban szállították kórházba, ahol hétfőn megoperálták. Szóvivőjének közleménye szerint a balesetben mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett.

A színésznek a nevadai Washoe megyében van egy háza, ahol szilveszterkor nagy havazás volt. A Washoe megyei seriff irodájának közleménye szerint vasárnap reggel riasztották őket a balesethez, amelynek egyetlen sérültje Renner volt, akit mentőhelikopterrel szállítottak egy helyi kórházba. Úgy tudni, hólapátolás közben sérült meg.

Renner a történtek óta először jelentkezett: nemrég közösségi oldalán osztott meg magáról egy fotót, ahogy a kórházi ágyában fekszik.

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. Túlságosan kábult vagyok még ahhoz, hogy hosszabban írjak. De szeretetet küldök mindannyiótoknak! – írta a szelfihez a sztár.

Az 51 éves színész, akit Oscar-díjra is jelöltek A bombák földjén és a Tolvajok városa című filmekben nyújtott alakításáért, több Marvel-filmben szerepelt, játszott két Mission: Impossible-filmben, továbbá az Oscar-díjjal is jutalmazott Érkezésben is.